Artiklar

Ny version av internetstatistik.se

Så här i juletider ska man ju komma med julklappar och vår till er besökare är att vi just nu utvecklar en ny version av www.internetstatistik.se, god jul! :) Som ni säkert redan sett är det första steget taget. Vi har gjort en ny design, ett nytt WordPress-tema och byggt en tydligare kategorisering av innehåll som underlättar för dig när du söker information. Vi är inte helt klara med det här steget, en del innehåll håller vi fortfarande på att flytta över från den gamla versionen som nu ligger på http://old.internetstatistik.se och det finns en del design kvar att göra. Under 2012 är målet att ta fram flera datakällor och lägga till andra funktioner för att söka och hämta både data, sammanställda resultat och skrivna analyser eller kommentarer.

Som innehåll publicerar vi idag i huvudsak blogginlägg som baserar sig på urval från olika rapporter. Vi lägger även upp rapporter från olika statistikproducenter som vi samarbetar med. På sikt vill vi tillgängliggöra mer av den statistik vi har tillgång till i form av tex. mätdata från bredbandskollen, undersökningsdata från Svenskarna och Internet, Hälsolägetmätningarna och data om .SE-domänen.

Har du idéer och synpunkter på vi bör utveckla webbplatsen? Kanske har du önskemål om vilken typ av innehåll det ska finnas mer av, vilka funktioner du vill se för att söka och hämta information eller något helt annat. Dela gärna med dig så lovar vi att titta på vad som är genomförbart. Och sen, vad tycker du om de uppdateringar vi gjort så här långt?

Lämna en kommentar

Svara på en kommentar

Obligatoriskt

Obligatoriskt

Frivilligt

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln ännu.